top of page

Ajándékozz nyugalmat Karácsonyra!

Lepd meg szeretteidet JIAIDO mozgásmeditáció bérlettel, vagy akár kérd magadnak ajándékba!

 

Az ajándék bérlet megvásárlása után, az ajándékozott nevére kitöltve elküldjük neked e-mailen az ajándékutalványt pdf-ben. 

Az ajándékutalvány ára: 8000 Ft / db

 

Az ajándékozott az első látogatásától kezdve 4 hétig annyi óránkra jön el, ahányra csak szeretne. Hetente 2 alkalommal tartunk órát, így akár 8 óránkon is részt vehet.

A vásárlás menete:

1.) Küldj egy Megrendelő e-mailt az info@jiaido.org e-mail címre, melyben megírod nekünk, hogy hány bérletet szeretnél, és ki(k)nek a részére. Fontos, hogy azt a nevet vagy becenevet küldd el nekünk, amit szeretnél, ha ráírnánk az utalványra - így garantáltan személyes ajándékot adhatsz majd át amivel biztosan örömet okozol.

 

2.) Fizetés:

A vásárlás összegét (8000 Ft / ajándék bérlet) utald el az alábbi bankszámlaszámra: 

MagNet Bank: 16200223-10063651

Ha személyesen, készpénzben szeretnél fizetni, a dojóban a keddi és csütörtöki óra előtt vagy után van erre lehetőség. Ehhez érdemes előre időpontot egyeztetni a lenti telefonszámon, így elkerülöd a felesleges várakozást

3) Mi pedig a Megrendelő alapján készítjük is a névre szóló utalvány(oka)t, melyeket aztán pdf-ben elküldünk neked e-mailen, amint megkaptuk a banktól a visszaigazolást az utalásod sikerességéről (személyes fizetésnél azonnal).

Ezeket kinyomtatva egy szép borítékban adhatod át szeretteidnek. 

 

Kérdésed van?

Fordulj hozzánk bizalommal a lenti elérhetőségeken!

Ajándék JIAIDO mozgásmeditáció bérlet
Online

Beváltható:

2019. január 2-31-ig vagy március 1-31-ig 

Aki januárban nem tud a hónap elején csatlakozni, annak a hónap végén a fennmaradó heteit a márciusi időszakra jóváírjuk, így mindenkinek lesz lehetősége lejárni az alkalmait. 

Kapcsolat

Tasnády Rita

E-mail: info@jiaido.org
Tel: +3620 2299 276

Válassz dojot:
Budapest
Szőlősgyörök

bottom of page