top of page

JIAIDO ATE bodywork workshop - I. modul

JIAIDO ATE - a tudatos érintés művészete

A JIAIDO Ate a bodywork egyedülálló megközelítése, amely a tudatos érintés és tudatos légzés erejét használva összpontosít a mentális és érzelmi blokkok feloldására.
 

A JIAIDO mozgásmeditáció holisztikus és hatékony módszerének részeként az Ate bodywork célja a test, elme és lélek egyensúlyának és harmóniájának helyreállítása, a jelenlét állapotának megtapasztalása.

A módszert Ajiit, spirituális tanító és megvilágosodott mester fejlesztette ki, melyben az élet mély bölcsességét ötvözi a tudatos érintés, légzés és kapcsolódás technikáival.


A JIAIDO Ate bodywork alapelvei arra a felismerésre épülnek, hogy testünk a múltbeli traumákat, érzelmeket és negatív energiákat megőrzi, amelyek fizikai vagy mentális blokkok formájában jelentkezhetnek.

415116697_878123500719405_6243950337361284251_n.png

Időpont: 2024. június 8. szombat

Helyszín: JIAIDO Akadémia, 1133 Budapest, Vág utca 19. 

A JIAIDO Ate bodywork célja, hogy speciális technikák és a tudatos érintés erejének alkalmazásával feloldja ezeket a blokkokat, lehetővé téve az energia szabad áramlását és elősegítve a természetes és harmonikus állapot visszaállítását és a továbbfejlődés lehetőségét. 

A finom nyomás, nyújtás és irányított légzéstechnikák kombinációja biztonságos és támogató teret hoz létre, hogy a megrekedt energiákat felszabadítsuk, elengedjük az érzelmi terheket, és mély relaxációt tapasztaljunk.

A JIAIDO Ate célja, hogy létezésünk minden szintjén nagyobb tudatosságot teremtsen.

A módszer a tudatos érintésen és tudatos légzésen keresztül fejti ki hatását.

 

Az adó és a fogadó egyaránt aktív résztvevők, összehangolt légzésritmussal és folyamatos kapcsolattal.

Ezáltal a gyakorlat a figyelmüket a jelen pillanatra irányítja, mely azonnal felébreszti a tudatosság energiáját.

jiaido ate bodywork - art of conscious touch.jpg

“Az ATE egy fantasztikus módszer! Akár adó, akár fogadó vagy, egy harmonikus, kiegyensúlyozott állapotba hoz. 

A technikák könnyen elsajátíthatók, itt főként az számít, hogy teljes figyelmünkkel jelen legyünk.

A tudatos érintés tényleg csodákra képes!”

— T. Rita

JIAIDO Ate bodywork - relaxation on a deep level.jpg

“Az ATE feltölt, kisimít, összekapcsol magammal.

Minden alkalom egy békés, elcsendesedett és tudatos állapotba repít. A figyelem irányításával segít a jelenben maradni, a belső folyamataimra rálátni.
Alig várom a workshopot!”

— V. Judit

Mit tapasztalhatsz meg a JIAIDO Ate bodywork worskhopon?

 • Testi és lelki egyensúly: A tudatos érintés és bodywork segít visszaállítani a test, elme és lélek egységét és harmóniáját. Ez az egység szükséges az általános jóléthez és boldogsághoz.

 

 • Stresszcsökkentés: A JIAIDO ATE Bodywork gyengéd és tudatos mozdulatai által fizikai, érzelmi és mentális szinten kioldódik a feszültség, ellazul a test és az elme, és elérkezünk a belső nyugalom állapotába. Ez segít a stressz megfelelő módon való kezelésében, hiszen megtaláljuk stabil középpontunkat.

 

 • Jelenlét: Az érintésen keresztül mind az adó, mind a fogadó figyelme a jelen pillanatra irányul. Az Itt és Most állapota felébreszti a tudatosság energiáját, így sokkal összeszedettebbé válunk, gondolati és érzelmi folyamataink letisztulnak és más perspektívából tudjuk szemlélni az életünket. 

 

 • Kommunikáció és kapcsolat: A workshopon ráhangolódunk önmagukra és a partnerünkre, és megtanulunk új minőségben kapcsolódni és kommunikálni.
   

 • Testtudat: A tudatos érintés és légzés erősíti a kapcsolatot saját testünkkel, érzékenyebbé válunk a test jelzéseire. A tudatosság által másképpen válaszolunk a minket érő ingerekre, testérzetekre, akár a stressz vagy a fájdalom jeleire is. A testtudat fejlődése jótékony hatással van a hangulatunkra, ahogy a figyelem révén a test újra energikus és életteli lesz. 

 

 • Érzelmi kioldódás: A JIAIDO Ate Bodywork oldja a testben tárolt mentális és érzelmi blokkokat. Ez lehetővé teszi az életenergia szabad áramlását és elősegíti a fejlődést és kapcsolódást önmagunkkal és másokkal.
   

 • Személyes fejlődés: A workshop támogatja az önismeretet és az önvizsgálatot a befelé irányított figyelem által. A gondolataink, érzelmeink megfigyelése egy nyugodt, tudatos állapotból elvezet az önismerethez, mely a személyes és spirituális fejlődés elengedhetetlen része. 

jelentkezés

Az egynapos JIAIDO Ate bodywork workshop felépítése:

 • A módszer alapelveinek megismerése; kapcsolat-kapcsolódás, tudatos érintés, légzés, mozdulat
   

 • Alaptechnikák megtanulása, testtartás, testpozíciók gyakorlása
   

 • Légzéstechnikák, tudatos légzés és mozgás összehangolása az érintésterápiában
   

 • Több technikából álló gyakorlatsor összeállítása, gyakorlás

A program díja: 22.000 Ft / fő

Páros kedvezménnyel: 40.000 Ft / 2 fő
Dojo tagoknak: 18.000 Ft / fő

A díj étkezést nem tartalmaz.

Regisztráció a lenti jelentkezési lap kitöltésével. 

A regisztrációd véglegesítéséhez a program díját utalással tudod befizetni. 

A résztvevői létszám korlátozott, maximum 14 fő vehet részt a workshopon.

Utalás: 

Nemzetközi JIAIDO Egyesület - MagNet Bank

16200223-10063651

A programról:

2024. június 8. szombat

Kapunyitás: 9:00

Kezdés: 9:30

9:30 – 13:00 – délelőtti ATE bodywork foglalkozás

13:00 – 14:00 – ebédszünet

14:00 – 17:00 – délutáni ATE bodywork foglalkozás

Mit viseljek?

A páros munkára való tekintettel kérjük, hogy tiszta és kényelmes ruhában gyere, vagy hozz váltóruhát. Olyan ruhát válassz, amiben tudsz ülni és mozogni anélkül, hogy bárhol szorítana. Fontos, hogy a vérkeringés szabadon áramoljon, ezért semmiképpen nem javasolt a szűk viselet.

Mit hozzak magammal?

Matracot, takarót, ülőpárnát biztosítunk az egész foglalkozás alatt. 

Mivel az étkezést egyénileg kell megoldani, hozhatsz magaddal előre elkészített élelmiszert, amelyet mikrohullámú sütőben meg tudsz melegíteni az Akadémián. 

Bejelentkezés 
bottom of page