top of page

Forgásmeditáció

A forgásmeditáció egy aktív meditációs forma, melynek gyökerei Rumihoz és a szufi dervisek táncához nyúlnak vissza. 

Ez a tánc az egyik legősibb és legerőteljesebb meditációs technika, mely megtanít összekapcsolódni azzal a bennünk lévő mozdulatlan térrel és szeretettel, ami túlmutat minden blokkunkon, viselkedésmintánkon. Elvezet minket ahhoz a szeretetteljes és békés középponthoz, amit valódi lényünknek nevezünk.

 

A tánc közben jobb kezünket az égre emeljük, bal kezünkkel a földre mutatunk, mintegy hidat képezve a két világ, az ég és a föld között.

A folyamatos forgás hatására érzékelhetővé válik a belső tér, ami egyben a forgásunk tengelye, a belső erőnk forrása is. Ebben a térben megszűnik a dualitás és csak az marad, ami valódi. Ez a tánc az elengedés és a megadás művészete, megmutatja az utat önmagad szeretete felé. 

 

Eleinte a technika elsajátítására fókuszálunk, de amint a test megtanulja a mozdulatot és elég magabiztosságot szerez, képessé válunk arra, hogy a belső világunkra koncentráljunk. Az intenzív és kitartó gyakorlás hatására ezt az összekapcsolódott állapotot a mindennapokban is megtapasztalhatjuk, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk.

 

Várunk sok szeretettel, ha kipróbálnád, kérjük, hogy jelentkezz be az info@jiaido.org email címen.

5.png

Mivel készüljek a gyakorlásra, mit hozzak magammal?

 

- Kérjük, hogy 1,5-2 órával előtte ne egyél.

- Gondoskodj megfelelő mennyiségű szénsavmentes ásványvízről/vízről.

- Ha JIAIDO gyakorló vagy, a JIAIDO ruhád tökéletes lesz erre az alkalomra is.

- Ha először jársz nálunk, kérjük, hogy kényelmes öltözetben, lehetőleg fehér pólóban és nadrágban érkezz. Hölgyek nyugodtan hozzanak magukkal fehér hosszú szoknyát, ha épp van egy a szekrényben.

- Ami a legfontosabb: fehér ZOKNIT is hozz, hogy megkönnyítse a forgást :).

Bevezető ár: 2000 Ft / alkalom helyett most 1500 Ft / alkalom

Bejelentkezés
bottom of page