top of page
JIAIDO mozgásmeditáció - tudatosság fejlesztése a gyakorlatban
JIAIDO mozgásmeditáció - fókusz
JIAIDO mozgásmeditáció - stabilitás
JIAIDO mozgásmeditáció - mozdulat, légzés, ritmus
JIAIDO mozgásmeditáció - belső erő
JIAIDO mozgásmeditáció - egyensúly

JIAIDO MOZGÁSMEDITÁCIÓ - ÚT ÖNMAGUNK SZERETETE FELÉ

A JIAIDO egy aktív, mozgásra épülő személyiség- és tudatosság-fejlesztő rendszer.

 

A JIAIDO mozgásmeditáció rendszeres gyakorlása során megtanuljuk figyelmünket erősíteni és irányítani. Figyelmünk tudatos irányításával képessé válunk megfigyelni saját belső folyamatainkat, érzelmi és gondolati világunkat különböző helyzetekben. Ezáltal önismeretre teszünk szert és lehetőségünk lesz tudatosan kilépni korlátozó mintáinkból, és felfedezni, mennyi potenciál rejlik még bennünk.

 

A teljes figyelemmel kísért mozgás és légzés gyakorlatai által a test és elme összhangba kerül, a figyelem befelé összpontosul.

 

A JIAIDO rendszeréről részletesen itt olvashatsz.

Meditation Workshop for Beginners
Yalda Night Celebration
Dance workshop
Pottery workshop
Bee-keeping workshop

KEZDŐ CSOPORT - RENDSZERES ÓRÁK

A kezdő szintű órákon elsajátítjuk a JIAIDO alapvető mozdulatait, technikáit, megtanuljunk az első formagyakorlatot és megismerkedünk a JIAIDO szellemiségével. 

 

A heti 2x60 perces gyakorlás kikapcsol a mindennapi folyamatos megfeszítettségből, stresszből, külvilágra való figyelésből, és lecsendesíti a folyamatosan aktív, gondolatokkal teli elménket. Ennek hatása már az első néhány alkalom után is tapasztalható.

 

A rendszeres csoportos órákon való részvétel mellett igény szerint lehetőség nyílik személyes konzultációra, hogy átfogó képet alkothass az állapotodról és a fejlődésed irányáról. 

 

Ahhoz, hogy ne csak az órák után, hanem a mindennapi életedben is megtapasztald a módszer jótékony hatását, legalább 6 hónapig nagyon fontos a heti kétszeri JIAIDO gyakorlás.

Épp ezért azok számára, akik szeretnének intenzíven foglalkozni magukkal, létrehoztuk a 6 hónapos programot, mely a gyakorlati órák mellett a szükséges elméleti hátteret is biztosítja önmagunk holisztikus ismeretéhez, fizikai, érzelmi, mentális folyamataink megértéséhez. 

 

 

Ajiitról, a JIAIDO mozgásmeditáció alapító mesteréről bővebben itt olvashatsz

Kezdő csoport indul:

2024. március 25. hétfő 18:15-től 

Folyamatos becsatlakozással

 

A Kezdő órák időpontja:

  • hétfő és szerda 18:15 - 19:15

 

Helyszín:

JIAIDO Akadémia,

Budapest XIII. kerület, Vág u. 19. 

gyakorlóink mondták

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

Bejelentkezés a Kezdő csoportba
Honnan értesültél a lehetőségről?
Árak

AZ ÓRÁK DÍJA

ALKALMI JEGY

3 300 fT

HAVI BÉRLET

22 000 fT

Mit viseljünk

MIT VISELJÜNK?

A JIAIDO órákon fehér gyakorló ruhát viselünk, hosszú szárú laza nadrágot és fehér, JIAIDO feliratos pólót.

 

A fehér szín a tisztaság, a fény és üres elme szimbóluma. Minden órán egységesen ugyanolyan ruhát öltünk, magunk mögött hagyva az egyéni ízlést, testalkatra, nemre, korra való megkülönböztetést. Az egyforma öltözék nagy segítségünkre van, hogy mihamarabb visszakapcsolódjunk igaz, tiszta természetünkhöz, mely mindannyiunk esetében egy és ugyanaz.

 

A JIAIDO póló több méretben megvásárolható a dojóban.  

bottom of page