top of page

A JIAIDO kivezet a kavargó gondolatokból,

oldja a hétköznapi stresszt és feltölt. 

Újra összekapcsol saját magaddal.

Hogy működik?

A gyakorlás lényege a tudatos mozgás és légzés összhangja, melyet négy különböző ritmussal kombinálunk, hatékonyan fejlesztve a belső erőt és a változó körülmények között is éber tudatosságot.

Ez a négy ritmus a négy alapelemmel összhangban (föld, tűz, víz, levegő) aktívan dolgozik képességeink kiegyensúlyozásán: az erősségeinket tudatossá teszi, tökéletesíti, a kevésbé erős oldalainkat pedig hatékonyan fejleszti. A JIAIDO számos jótékony hatása mellett a legfontosabb, hogy megtanítja, hogyan irányítsuk a figyelmünket az Itt és Mostra - és hogyan maradjunk minél tovább Jelen.

A JIAIDO [ejtsd: dzsi-áj-dó] mozgásmeditáció a mai, modern ember számára lett kifejlesztve.

Megtanít, hogyan tudod a lecsendesedett, meditatív állapotot aktivitás, mozgás közben is megtalálni, és egyre hosszabb ideig fenntartani.

A gyakorláshoz semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

gyakorlóink mondták

"Engem semmilyen eddig általam ismert módszer nem tudott fejben tényleg kikapcsolni. A JIAIDO-nál esélyem sincs, hogy másra gondoljak, teljesen leköti a figyelmem. Ez nekem óriási élmény - agyalós típusként elképesztően nehéz a 'belső rádiót' kikapcsolni."

— A.T.

bottom of page