top of page

Önismereti találkozó Ajiittal

A holisztikus fejlődés útja

20230516_191317.jpg

Ajiit, spirituális tanító, a JIAIDO mozgásmeditáció alapító mestere, beszélgetéssel egybekötött előadást tart Budapesten április 18-án.

A találkozó fő témája az önismeret, mely elvezet önmagunk tisztelete és szeretete felé. Önmagunk megismerése több, mint azt tudni, hogy mit szeretünk és mit nem, mit akarunk és mit nem. Az önismeret azt jelenti, hogy megértjük saját fizikai, mentális és érzelmi működésünket és folyamatainkat, és megtanuljuk, hogyan kezeljük és menedzseljük őket azáltal, hogy egyre több tudatosságot viszünk a létezésünkbe.

A tudatosság a létezésünk esszenciája, így ahogy egyre erősödik bennünk, és egyre inkább összekapcsolódunk vele, hatalmas átalakulás következik be életünk minden területén. Fizikai, mentális, érzelmi szinten másképpen kezdjük megélni a tapasztalatokat és ez társas kapcsolatainkra is nagy hatással van.

 

De hogyan tudjuk felébreszteni a tudatosság energiáját? Az intellektuális megértés, tudás még nem elég ehhez, ugyanis ez az energia szorosan összefügg a testünkben található energiaközpontokkal. A központok aktiválása, majd az energia egyre magasabb szintekre továbbítása hozzásegíti a testet és elmét a jelen pillanat megtapasztalásához. Minél több időt töltünk a jelenlét állapotában, annál inkább erősödik a tudatosság bennünk.  

Mit jelentenek az egyes energiaközpontok? Hogyan függ össze az energiaközpontok aktiválása, a tudatosság az életünk minőségével? Mi változik meg, ahogy egyre magasabb központokba érkezik az energia?

 

Ez az előadás és beszélgetés Neked szól, ha az önismeret, önfejlesztés útján jársz, ha szeretnél közelebb kerülni és barátságban élni önmagaddal. Gyere el és tedd fel a kérdéseket, melyek segítenek jobban megérteni önmagad. 

Helyszín: Jiaido Akadémia, XIII. Vág u. 19.

Időpont: 2024. április 18., 18:30

Részvételi díj: 6000 Ft

JIAIDO dojo tagoknak: 3000 Ft

bottom of page