top of page

Kezdd tudatosan a napot!

Reggeli JIAIDO órákat indítunk a délutáni alkalmak mellett!

 

Ez a lehetőség Neked szól, ha:

  • Szeretnéd a napodat békésen, tudatos mozgással indítani

  • Szeretnél összeszedett és kiegyensúlyozott lenni a nap során

  • Szeretnéd kevesebb stressz árán megoldani a feladataidat

  • Szeretnél magabiztosabb, nyugodtabb lenni a hétköznapokban

A modern kor embereként az egyik legnagyobb problémánk, hogy a külvilágra és a körülöttünk lévő emberekre fókuszálunk, és ezáltal teljesen elfeledkezünk saját magunkról.

Elfelejtjük a képességeinket, azt, hogy milyen értékesek vagyunk. Elidegenedünk a saját mentális és érzelmi erőforrásainktól és lehetőségeinktől, ezáltal összezavarodunk és nehézségeink támadnak.

Az önmagunkkal való kapcsolat helyreállításához eszközre van szükségünk, ami által megtanuljuk, hogyan irányítsuk a figyelmünket valódi lényünkre.

Tanulj meg a lényedre figyelni

Életünk mindig a jelenben, Itt és Most történik, de sokszor lemaradunk a pillanat mindent átírni képes erejéről, mert máshol vagyunk fejben.

A JIAIDO célja, hogy összekapcsolódjunk általa saját magunkkal és megtanuljuk, hogyan hozzuk és tartsuk a figyelmet a jelen pillanatban.

Ez a tudatosság és jelenlét a kulcs, hogy megszabaduljunk testi, mentális és érzelmi nehézségeinktől, és felfedezzük azt az egyetemes és mégis egyedülálló szépséget, ami mindannyiunkban ugyanúgy jelen van és ami valójában az élet esszenciája.

Részletek

Reggeli órák időpontja: 

kedd és csütörtök 7:00 - 8:00

A kezdő csoportokról bővebben itt olvashatsz.

 

Az első alkalom díja: 3300 Ft, melyet beszámítunk első bérleted árába. 
A részvételi díjat előre utalással, közhasznú sportegyesületünk, a Nemzetközi JIAIDO Egyesület bankszámlaszámára lehet befizetni: 

Bankszámlaszám: MagNet Bank: 16200223-10063651

Mit viseljünk: a gyakorlások során a dojóban beszerezhető JIAIDO pólót viselünk, fehér, kényelmes, laza nadrággal. Cipőre nem lesz szükséged a teremben.

Helyszín: JIAIDO dojo - 1133 Budapest, Vág u. 19.

Megközelíthető az M3 metróval (Dózsa György út megálló), 15, 115-ös busszal, valamint a 75-ös trolival. 
 

Készen állsz rá, hogy felfedezd rejtett képességeidet?

Rengeteg képességgel születünk, de sokat közülünk nem használunk, vagy elfojtunk életünk során. Lehet, hogy megtanultuk, hogy ne használjuk őket, vagy csak nem fordítunk elég figyelmet rájuk.

Ahhoz azonban, hogy bármilyen személyes nehézségen túl tudjunk lépni, erősítenünk kell azokat a képességeket, amelyek segítségével megtalálhatjuk a megoldást, és a kiutat a zavarodottságból és szenvedésből. Ez a legközvetlenebb út a belső béke és egyensúly eléréséhez. 

A JIAIDO célja, hogy a figyelmünket a forrásra, a lényünkre irányítsuk. Fényt gyújtunk ahelyett, hogy a sötétséggel harcolnánk.

Készen állsz rá, hogy holisztikus módszerrel dolgozz saját magadon?

Ha fejlődni szeretnénk, ha szeretnénk megoldani valamilyen problémát az életünkben, tudatában kell lennünk, hogy az ember holisztikus egység. Lényünk fizikai, mentális, érzelmi sőt spirituális aspektusai szorosan összefüggnek egymással.

A JIAIDO holisztikus módszere ezért közvetlenül, ezt az egységet szem előtt tartva dolgozik minden részünkkel. 

 

Ha szeretnél tenni saját fejlődésedért, ha készen állsz rá, hogy felfedezd rejtett képességeidet és lehetőségeidet, akkor gyere és kezdd el a JIAIDO gyakorlást!

Bejelentkezes
Bejelentkezés reggeli JIAIDO órákra
kedd - csütörtök: 7:00 - 8:00
Honnan értesültél a lehetőségről?
bottom of page