top of page
JIAIDO Tábor

A tábor minden aktív gyakorló számára jó lehetőséget biztosít a már meglévő JIAIDO tudása elmélyítéséhez, függetlenül attól, hogy évek óta, vagy csak néhány hónapja gyakorol.

 

A JIAIDO mozgásmeditáció holisztikus módszere az emberi létezés minden szintjével dolgozik. Elvezeti a testet és az elmét a csend állapotába irányított gyakorlatok, fókusz, légzés és ritmusok kombinációjával. 

Ahogy az elme csendessé válik, megerősödnek addig rejtett, vagy háttérbe szorított képességeink, hiszen a figyelmünket nem kötik le folyton változó gondolataink, és érzelmeink. Sokkal nagyobb jelenlétet tapasztalunk meg a hétköznapokban, és szabaddá válik az út önmagunk mélyebb megismerése és megértése felé. 

A JIAIDO ezzel egy időben a testünkben található energiaközpontokkal dolgozik, melyek aktiválása elvezet a tudatosság egy új szintjére. Ezáltal kialakul egy új kapcsolat saját magunkkal és a környezetünkkel, hiszen a tudatosság energiája egyre inkább megnyilvánul a mindennapi döntéseinkben, cselekedeteinkben, szándékainkban. 

A JIAIDO éppen ezért nemcsak egy mozgásforma, hanem életstílus, az élet művészete. Megértéshez a fizikai gyakorlás mellett elengedhetetlen az elméleti háttér megismerése. Erre nyílik lehetőség a 3 napos JIAIDO táborban, hiszen a módszer alapító mestere, Ajiit maga  magyarázza el részletesen a módszer lényegét, esszenciáját.  

 A JIAIDO filozófiájának megértése nagyban növeli a fizikai gyakorlás hatékonyságát, hiszen ezáltal egyre tudatossabbá válik az órákon való részvétel.

A tábort a Nemzetközi JIAIDO Egyesület székhelyén, a Mauna Házban tartjuk Szőlősgyörökön, a Balaton mellett.

A napi 2-3 gyakorláshoz füves gyakorlótér és fedett dojo is rendelkezésre áll.

 

A napi háromszori, bőséges vegetáriánus ételeket együtt készítjük.

A következő tábor időpontja

2024. május 23-26.

A tábor díja

76.000 Ft/fő, mely tartalmazza a szállás (3 éjszaka), a napi három étkezés és a program díját.

Jelentkezési és fizetési határidő: május 15.

bottom of page