top of page

A programról:

A két nap során több ülő meditációs foglalkozás vár, ahol különböző technikákat ismerhetsz meg. Lépésről-lépésre kísérünk végig az egyes szakaszokon. A gyakorlatok végén megbeszéljük az élményeket, a felmerülő kérdéseket. Mindez azt támogatja, hogy otthon önállóan is tudj meditálni az elsajátított technikák alkalmazásával.
 

Szombat és vasárnap:

Kapunyitás: 9:00

Kezdés: 9:30

9:30 – 13:00 – délelőtti meditációs foglalkozás

13:00 – 14:00 – ebédszünet

14:00 – 16:30 – délutáni meditációs foglalkozás

16:30 – 17:00 – szünet

17:00 – 18:00 – napzáró meditáció

PRÓBAÓRA

TÖBB VAN BENNED, MINT HINNÉD!

A JIAIDO összekapcsol saját magaddal, és felszínre hozza a hétköznapjaidat segítő képességeidet, az eddig felfedezetlen, kibontásra váró területeiddel együtt.

A gyakorlás középpontjában a tudatos mozgás és légzés áll, melyet négy különböző ritmussal kombinálunk, hatékonyan fejlesztve a belső erőt és a változó körülmények között is éber tudatosságot.

Ez a négy ritmus aktívan dolgozik többek között a kitartás, stabilitás, a dinamizmus, határozottság, a megértés, elfogadás, illetve a könnyedség és rugalmasság témakörein. A kiegyensúlyozott, tudatos élethez ezekre mind szükségünk van.

 

A JIAIDO abban segít, hogy saját magad láss rá a belső világodra: az akadályozó mintáidra és a benned lévő potenciálra egyaránt. Egyúttal gyakorlati eszközt is nyújt ahhoz, hogy kibontakoztasd mindazt, ami benned van, és hátrahagyd, ami már nem szolgál téged.

 

A próbaórán való részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükséged, sőt még a fittségi állapotod sem számít, csak a lelkesedésed és a nyitottságod hozd magaddal!

Laza, kényelmes nadrágban és lehetőség szerint pólóban gyere és érdemes ivóvízről is gondoskodni.

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest,

Arany János u. 10., 1. emelet

RÓLUNK MONDTÁTOK
bottom of page