top of page

JIAIDO mozgásmeditáció oktatóképző program

Válj JIAIDO oktatóvá és nyisd meg lehetőségeid tárházát!

Született vezető vagy?

 

Szeretnél segíteni másoknak felfedezi a belső erőt, megtalálni az egyensúlyt és mélyebb kapcsolatot ápolni önmagukkal?

 

Rendelkezel olyan készségekkel és tulajdonságokkal, amelyek mások vezetéséhez és támogatásához szükségesek?

 

Ha a válaszod IGEN, akkor a JIAIDO Egyesület izgalmas lehetőséget kínál számodra.

A perspektíva

Átfogó képzésünket az az igény hívta életre, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a JIAIDO mozgásmeditáció holisztikus módszerét, hogy minél többen megtapasztalhassák a fejlődés, az átalakulás erejét. Ehhez minél több oktatóra és minél több iskolára van szükség, így elindítottuk oktató képzésünket, mely biztosítja a JIAIDO mozgásmeditációs órák tartásához szükséges ismeretek, képességek és képesítés megszerzését. 

 

Akár egyedi karrier lehetőségre vágysz, akár Te magad szeretnéd fejlődni és egyre mélyebben megérteni saját létezésed a hétköznapokban, ez a lehetőség hatalmas távlatokat nyithat. Egyrészt egy mély belső utazásra hív, ahol felfedezheted önmagad és megoszthatod a megértésedet másokkal. Másrészt pedig karrierlehetőségként kaput nyit nemcsak Magyarországon, hanem világszerte, hiszen Egyesületünk egyik fő célja a globális ismertség elérése, melyben támogatjuk leendő oktatóinkat. 

A tréning program

Egyesületünk átfogó elméleti és gyakorlati képzést biztosít jövendőbeli JIAIDO mozgásmeditáció oktatóknak. A tananyag része elméleti szinten a JIAIDO holisztikus módszerének filozófiája, mely a mély belső átalakulást és holisztikus fejlődést támogatja egyéni és társadalmi szinten is. A képzésben résztvevők elsajátítják a JIAIDO mozgásmeditáció gyakorlatait, a JIAIDO Ate Bodywork alapelveit és mozdulatait, valamint a JIAIDO órák tartásához szükséges készségeket.

 

A JIAIDO módszerének alapítója és tapasztalt oktatóink lépésről lépésre vezetnek az oktatóvá válás útján.

 

A minősítés megszerzéséhez a képzési tárgyak teljesítését követően vizsgát kell tenned, mely a JIAIDO gyakorlatára és elméletére egyaránt kiterjed.

Akár kezdő szintű órákat szeretnél tartani, akár haladó szinten szeretnél tanítani, Egyesületünk végig biztosítja a szükséges tanulási folyamatot számodra.

A programban való részvétel feltételei

  • Életkor: 20 és 37 év között 

  • Megfelelő fizikai és mentális állapot, kiegyensúlyozottság 

  • Előnyt jelent valamilyen sportban vagy mozgásformában szerzett gyakorlat

  • Vezetői készségek megléte előnyt jelent, de nem követelmény

A jelentkezést követően várunk egy alkalmassági interjún. A beszélgetés során felmérjük a hozzáállást és alkalmasságot a JIAIDO alapelvei és filozófiája szempontjából.

Meddig tart a tréning program?

A képzési program 9 hónapig tart.

Ezen idő alatt aktívan részt fogsz venni a dojónkban a kedden és csütörtökön rendszeresen tartott órákon. 

 

Az órákon kívül minden hónapban, két hetenként elosztva, 12 órás gyakorlás vár Ajiittal, a JIAIDO módszer alapító mesterével.

 

Mindezek mellett kiemelten javasoljuk egyéni, reggeli gyakorlatokon való részvételt, hogy tovább fejleszthesd készségeidet és tudásodat.

bottom of page